PreguntaMe

PreguntaMe levert de vakmensen voor uw opdracht

PreguntaMe kent de juiste vakmensen voor het uitvoeren van alle werkzaamheden in en rond uw huis of gebouw. Het zijn experts op hun vakgebied en PreguntaMe staat in voor hun betrouwbaarheid. We zijn pas tevreden als u tevreden bent.

PreguntaMe is een transparant bedrijf dat groot belang hecht aan eerlijke afspraken, gebruik van eersteklas materialen, gedegen werkmethoden en een goede prijs-kwaliteitverhouding. We zoeken de juiste uitvoerder bij uw opdracht, maken offertes, huren benodigde materialen in en vragen vergunningen aan. Hiervoor rekenen we 10% van de prijs aan de uitvoerder. Voor u als klant is de service gratis.

Wij streven er naar om binnen 24 uur een eerste bezoek te brengen op uw locatie samen met degene die het werk gaat uitvoeren. Het is in ons beider belang dat wij u z.s.m. een transparante offerte toesturen. Preguntame hanteert geen Franchise concept, maar gaat een overeenkomst aan met haar relaties en onderaannemers; zo zorgen wij ervoor dat zij Preguntame niet gebruiken voor het binnenhalen van eigen opdrachten.