Wie zijn wij

Wij zijn twee enthousiaste en zeer gemotiveerde vakmensen.
Een ieder van ons brengt een grote hoeveelheid vakkennis mee. Wij luisteren heel nauwkeurig naar wat gewenst is, zodat we onze relaties volledig tevreden kunnen stellen. De “iets” kleinere klussen nemen wij in eigen beheer aan en zo kunnen we nog lucratiever zijn in onze tarieven. Daarnaast werken wij met zzp’ers en/of onderaannemers. Ook onze zzp’ers zijn vakmensen, uit de naaste omgeving met een radius van 15 a 20 km. Wij weten dus met wie wij samen werken. Het zijn mensen die ons vertrouwd zijn en waar wij op kunnen bouwen met betrekking tot zelfstandigheid, eerlijkheid, loyaliteit en betrouwbaarheid. Wij staan garant voor wie wij naar u toe sturen.

We zijn ons bewust van onze ketenaansprakelijkheid en werken dus nooit met illegalen. Alle zzp’ers moeten KVK, BTW nummer, E101 en/of VAR verklaring hebben om op onze opdrachten te mogen werken.
De tarieven die wij hanteren zijn laag, maar ruim boven het minimumloon en hoger dan de CAO uurlonen voor bouwplaatsmedewerkers. We proberen in de bouw te innoveren door een nieuw product in de markt te zetten en op een andere manier te werken, maar altijd op een eerlijke manier te concurreren.
Wij heten onze Europese vakkundige onderaannemers welkom in Nederland, zonder ze te discrimineren of vals te bejegenen, maar wij leggen ze wel onze kwaliteitseisen op.

peter-bijg-150x150

Peter Tschin

20130913_154123 (2)

Nico Turk

Peter is schilder en initiatiefnemer van PreguntaMe. Zijn schildersbedrijf heet Casa Bonita. U kunt ook bij hem terecht voor behangen en andere wandafwerkingen, voor het leggen van parket, stukadoren, glaszetten, houtrot verwijderen en spuitwerk.
Casa Bonita verhuurt steigermateriaal, een aanhanger en een bouwkeet.
Nico is gediplomeerd timmerman en tegelzetter. Hij heeft 30 jaar ervaring en werkt sinds 2007 als zelfstandig ondernemer.